SUTON D.O.O.

Varaždinska 2
BiH – 88220 Široki Brijeg
T +387 39 700 740
F +387 39 706 046
E info@suton.ba
www.suton.ba

 

POSLOVNA VIZIJA PRETOČENA U USPJEH

Priča o SUTON GRUPI/grafičkoj industriji, započela je prije više od 25 godina. U tom razdoblju je početna vizija o stvaranju tvrtke pretočena u pravi poslovni uspjeh. Svaka nova godina poslovanja je nosila novi napredak, pa i onda kada gospodarska i društvena zbivanja nisu bila najpovoljnija. Ispravnim poslovnim potezima i stručnošću menadžmenta tvrtke danas smo jedna od vodećih tvrtki u grafičkoj branši u regiji. Naše ime je sinonim kvalitete grafičkih proizvoda i usluga čemu svjedoče brojni uspješni projekti iza nas.

SUTON GRUPA danas se sastoji od:

  •     Suton doo, Široki Brijeg/Bosna i Hercegovina (centrala)
  •     Tiskara Dvornik Split/Hrvatska
  •     Suton Print doo Podgorica/ Crna Gora


Osim navedenih, od kraja 2015. godine većinski smo vlasnici tiskare Slobodna Dalmacija Print d.o.o. u Hrvatskoj. No, to nikako nije naš konačni doseg jer u planu imamo daljnje širenje na tržišta u regiji. Sukladno tome, raste i naš udjel u izvozu koji smatramo bitnom odrednicom budućeg poslovanja.

KORAK PREMA BUDUĆNOSTI.

Naš moto je uvijek ići naprijed, rasti i postavljati nove trendove. Zbog toga neprestano ulažemo u sve segmente poslovanja. Kupcima uvijek nastojimo pružiti najbolju uslugu i najkvalitetniji proizvod. Naši stalni dugogodišnji kupci potvrda su toga. U ova više od dva desetljeća našeg postojanja posebno smo zahvalni svima onima koji su nas izabrali kao poslovnog partnera. Vjerujemo da ćemo i u narednim godinama zajednički pisati stranice poslovnih i osobnih uspjeha. Radujemo se svim novim projektima i svim novim poslovnim suradnicima.

Info: +387 39 700 740
|
narudzbe@printaj.ba
|