Blog | 
Objavljeno: 23.04.2024

Promotivni proizvodi za aktivnosti na otvorenom

brendirani-proizvodi-za-druzenja-na-otvorenom
Započnite sezonu sjajnom proljetnom promocijom i promotivnim proizvodima koji će oživiti aktivnosti na otvorenom! Ovo nije tek obična promocija nego inspiracija za uživanje u prirodi i druženju. Pogledajte našu ponudu gift-a za uspješan teambulding...

Proljeće samo po sebi donosi svježinu i energiju i idealno je vrijeme za druženje, povezivanje, jačanje tima i promotivne aktivnosti. 

Proljetnom promocijom možemo osnažiti duh suradnje, potaknuti kreativnost i motivirati jedni druge za što boljom produktivnošću. 

Bilo da se radi o outdoor teambuilding igrama, radionicama u prirodi ili pak pikniku kao timskom sastanku, proljeće nudi mnogo mogućnosti za gradnju zajedništva i jačanje veza unutar tima.

U tom smislu osmislili smo plan kojim će ovakva promocija biti uspješna i nadmašiti konkurenciju. 

Sve što vam treba za aktivnosti na otvorenom:

1.  Odjeća za aktivnosti na otvorenom

 

brendirana-sportska-odjeca

Organizirate teambuilding ili neko druženje svojih zaposlenika i/ili partnera na otvorenom poput sportskih druženja, planiranjenja, biciklizma, vježbanja itd.? 

Na prvo mjestu na popisu neophodnih materijala stavite odjeću. Tri faktora koji vanjsku odjeću čine kvalitetnom su odjeća otporna na vanjske uvjete, vodu, kišu, vjetar, zatim udobnost i prozračnost.

Odjeća koja nosi Vaš brend nije tek odjeća, ona je timski duh koji se nosi. Ona je prilika za povezivanje i jačanje veza unutar tima. 

Promovirajte svoj brend, pokažite svoju snagu u prirodi i u poslu i odaberite kvalitetnu, funkcionalnu i modernu odjeću poput majica, hlača, hlača za bicikliste, vjetrovki i slično. 

Kape, kačketi s Vašim logom, šeširi su dobar promotivni materijal kojim ćete pojačati vizualni identitet Vašeg druženja. 

2. Ruksaci i torbe za teambuilding

 

sportska-oprema-za-teambuilding

Ruksaci i torbe poput odjeće su reklama u pokretu odnosno promocija Vašeg brenda kroz aktivnosti. 

Udobni, praktični i izdržljivi ruksaci za različite sportske i aktivnosti na otvorenom su naš prijedlog za promociju, a možete ih birati ovisno koju vrstu druženja namjeravate organizirati.

U ponudi su dostupni ruksak City s vezicama, jednostavan i praktičan ruksak u koji stanu najvažnije osobne stvari. Prikladan za nošenje na ramenu i leđima.

Možete birati između klasičnih ruksaka, torbi te torbi za slobodno vrijeme odnosno piknik - rashladnih torbi za spremanje hrane ili termos torbi. 

Za piknik druženja mogu poslužiti i brendirane deke, prostirke. 

3. Boce za vodu i ostali brendirani pribor

 

brendirane-boce-za-vodu

Boca je artikl koji možete promovirati u svakoj prilici. Tako i kod aktivnosti na otvorenom, ona je nazaobilazan rekvizit za promociju koji će korisnicima odlično poslužiti i kasnije, u uredu, kod kuće, u slobodno vrijeme itd.

Kako bi ostali hidrirani tijekom boravka u prirodi, na planirarskim stazama, zabavnim sportskim igrama ili tijekom kampiranja odaberite staklene boce za vodu koje možemo personalizirati logom Vašeg brenda.

Pored staklenih i aluminijskih boca za tekućinu, dostupne su i termosice, boce i čaše koje se savršeno mogu uklopiti u Vašu promotivnu priču teambuldinga.

Sportska boca od stakla i nehrđajućeg čelika je lagana za transport, a neke boce sadrže i karabinjer koji je drži pričvršćenom za torbu. 

Posude za hranu ili pribor za jelo koje nose Vaš logo mogu ugodno iznenaditi korisnike i pokazati im da Vam je važna prehrana i briga o zdravlju.

4. Sportska oprema s tiskom Vašeg brenda

 

Kako bi Vaš brend postao neizostavan dio sportskih avantura i postigao još veću vidljivost, razmislite o super ideji za promociju poput razne opreme za sportske aktivnosti

Bilo da se radi o nogometu, planiranjenju, plivanju ili trčanju, oprema s Vašim logom koja nosi vizualni identitet brenda omogućuje Vam da budete prisutni i zapaženi na važnim događanjima u svakom trenutku. 

Svaki put kada se Vaši zaposlenici ili kupci koriste ovakvom sportskom opremom, Vaš brend dobiva veću vidljivost i promovira se među različitim krugovima i zajednicama. 

Ako organizirate planinarenje, svima će sigurno biti zanimljivi štapovi za hodanje i planiranjenje, znojnici, zviždaljke, kompas i sl.

Za biciklističku aktivnost birajte navlaku za sjedalo za bicikl ili torbu za bicikl. Ovdje obavezno uključite zaštitne kacige, majice, hlače za biciklizam, boce, naočale...

Možete odabrati i dodatke za orjentaciju koje možete personalizirati logom Vašeg brenda. 

Bilo da se krećete planinarskim stazama ili istražujtete nepoznate teritorije, dodaci za orijantaciju u prirodi su vrlo korisni, a čine ih kompasi, zviždaljke, svjetiljke itd.

Sportski rekviziti popu reketa ili lopti ili čak neke od društvenih igara mogu biti jako zanimljivi i povećati aktivnost korisnika.

5. Ostali reklamni materijali

 

Zaokružite svoju adventursku priču ostalim reklamnim materijalima poput ID kartica s imenima zaposlenika i logom Vašeg brenda, brendiranim vezicama za mobitel, torbicama za spremanje mobitela itd.

Detaljne informacije i upute o događaju možete "spremiti" u letke i brošure koji će biti korisno uputstvo za program koji planirate. 

Plakati kao obavijest o događaju i outdoor oglas bit će koristan reklamni dodatak koji će povećati "ozbiljnost" kampanje i Vašeg teambuilding-a.

Stvorite trajni trag među svojim zaposlenicima i klijentima nudeći im korisne i kvalitetne proizvode koji će biti s njima u svakom koraku tijekom aktivnosti na otvorenom.