Posjetnice

Posjetnice

Posjetnice spadaju u osnovne elemente poslovne komunikacije. Obično se dijele prilikom upoznavanja te za lakše pamćenje kontakta, a služe i za ostavljanje dobrog prvog dojma. Printaj.ba radi posjetnice na modernim strojevima za digitalni tisak s mogućnošću vjerne reprodukcije boja. U grafičkoj doradi posebno vodimo pažnju o prilagođenosti grafičkog noža kako bi posjetnice imale uredan rez te izgledale profesionalno. 

Izaberi opcije proizvoda

Od izbora papira nudimo sljedeće:

  • Posjetnice kunstdruck premazom 300 gr papiru.
    Ovaj papir je najčešći izbor prilikom odabira posjetnica te se može birati u mat ili sjajnoj varijanti. Premazani papir možete dodatno zaštiti i oplemeniti sjajnom ili ata laminacijom.
  • Posjetnice na Premium 350 gr papiru.
    Mondi color copy  je najkvalitetniji papir na tržištu prilagođen za digitalni tisak koji omogućuje živopisnu reprodukciju boja na impresivno volumoznom papiru od 350 gr. Papir je otporan na toplinu, netoksičan i posjeduje FSC certifikat čime pridonosimo zaštiti okoliša. Ovaj papir je prvi izbor vodećih grafičkih dizajnera zbog mogućnosti reprodukcije boja. Zbog „luksuznog“ osjećaja pod rukom Mondi Color Copy papir ne preporučamo laminirati te tu opciju nemamo u ponudi.
  • Posjetnice na nepoderivom 360 gr papiru se printaju na Monotex 360 gramskom poliesterskom (PET) filmu. Ovaj materijal je rješenje za visokokvalitetnu, postojanu, digitalno kompatibilnu podlogu otpornu na kidanje, vlagu, visoke temperature, kemikalije, UV zrake. Za Korisnika to znači da ne moraju brinuti o skladištenju posjetnica, može ih doslovno držati u vodi, prljavštini, na suncu te ih prije dijeljenja očistiti bez brige da će doći do oštećenja. Ukoliko ne radite u idealnim uvjetima ovaj papir je idealan izbor. Papir ne zahtjeva lamanicju ali se uz njega preporuča zaobljavanje ruova zbog oštrih rubova pet filma.

Slični proizvodi