Uvjeti kupovine

Uvjeti kupovine

Internetska kupovina može se ostvariti samo ukoliko se Kupac registrira na za to predviđenom mjestu. Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca Kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljene upute za potvrdu registracije i e-maila. Prilikom registracije svaki korisnik se može prijaviti na newsletter. Moguće je opozvati dolazak newslettera na način da kada se primi prvi newsletter stisnete na link - odjava s newslettera.

Proizvodi koje je moguće kupiti postavljeni su na Internetskoj stranici, a uz svaki prikazani proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda, cijeni, kao i pripadajući prilozi (izjave o sukladnosti, upute za uporabu, itd.).

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u košaricu klikom na link "Narudžba". Ukoliko Kupac izvrši kupovinu proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupovina drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi).

U "košarici" se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupovinu zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom.
Detaljnije objašnjenje procesa Internetske kupovine, Kupac može dobiti odabirom linka "Uvjeti korištenja".