Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Web mjesto s internet adresom „printaj.ba“ i na njemu postavljene web stranice možete koristiti isključivo ukoliko pri tome ne činite ilegalne, štetne i protuzakonite radnje koje bi mogle naštetiti dostupnosti, funkcionalnosti i privatnosti ovih web stranica ili njihovih korisnika. Ove web stranice ne smiju se koristiti za postavljanje virusa, spyware-a, rootkit-ova ili drugog malicioznog software-a koji može kopirati, skladištiti, slati ili koristiti podatke na ilegalan način.

Ovo web mjesto ne smije se koristiti za slanje neodobrenih, neželjenih komercijalnih komunikacija. Web stranice ne smiju se koristiti u marketinške svrhe treće strane bez pisanog odobrenja od strane tvrtke SUTON PRINT d.o.o. Web stranice, fotografije i video materijale s ove web adrese možete pregledavati, preuzimati i ispisivati isključivo za privatnu upotrebu, te je komercijalna upotreba striktno zabranjena i podložna je pravnim regulativama.

 

VAŠ KORISNIČKI RAČUN

Tvrtka SUTON PRINT d.o.o.zadržava pravo da ograniči pristup pojedinim dijelovima web mjesta korisnicima bez valjanog korisničkog računa. Ukoliko zatražite i dobijete korisnički račun dužni ste ga čuvati u tajnosti. Tvrtka SUTON PRINT d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo da uskratiti upotrebu korisničkog računa bez prethodne obavijesti korisniku.

 

KORISNIKOV SADRŽAJ

Pod korisnikovim sadržajem podrazumijeva se sve što Vi kao korisnik ostavljate na našim stranicama. Korisnikov sadržaj ne smije biti ilegalan i protuzakonit. Ne smije se ostavljati sadržaj koji na bilo koji način može oštetiti prava ili predstavljati razlog za poduzimanje pravnih koraka protiv tvrtke „ SUTON PRINT d.o.o. ili treće strane. Tvrtka SUTON PRINT d.o.o. zadržava pravo da uređuje ili ukloni sadržaj korisnika sa svojih web stranica bez prethodne najave.

Postavljanjem sadržaja ostavljate nam mogućnost da ga neopozivo koristimo, reproduciramo, prevodimo i distribuiramo širom svijeta, bez naknade. 

 

CIJENE I NAČIN PLAĆANJA

Sve cijene istaknute na internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u konvertibilnim markama, i u njih je uračunat PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude mogu se promijeniti bez prethodne najave. 

Cijena je utvrđena za svaki pojedinačni proizvod, te se iskazana web cijena može razlikovati od cijene istog proizvoda u maloprodajnoj poslovnici. Proces upisivanja cijena na web stranice za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na količinu kontrole postoji mogućnost nastanka greške zbog ljudskog faktora. Takve situacije su izvanredne i za njih se tvrtka SUTON PRINT d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima. Ukoliko do iste dođe, tvrtka SUTON PRINT d.o.o. će obavijestiti kupca o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni i nemogućnosti isporuke za naručeni proizvod sa naznačenom krivom cijenom po konkretnoj narudžbi.

Naručeni proizvodi ili usluge se mogu platiti i online jednom od kreditnih kartica: Mastercard®, Maestro® ili Visa®.

 

KUPOVINA U WEB TRGOVINI 

Kupovina robe u web trgovini moguća je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, elektronskim putem. Kupac robu odabire pritiskom na dugme “U košaricu”. Po završetku kupovine na stranici “Plati” kupac potvrđuje narudžbu i odabire način plaćanja. Potvrda zaprimanja narudžbe odvija se automatiziranim putem, ali zbog sustava regulacije naplate ne može nužno garantirati prihvaćanje i provođenje transakcije.

 

DOSTUPNOST ARTIKALA

Ukoliko tvrtka SUTON PRINT d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, o tome će, prije financijskog terećenja kartice kupca i slanja pošiljke, obavijestiti kupca i dogovoriti nove uvjete. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih ili svih naručenih artikala. Kupac će biti terećen samo za elektronski potvrđenu narudžbu i otpremljenu robu. Ukoliko tvrtka SUTON PRINT d.o.o.neće biti u mogućnosti isporučiti naručenu i unaprijed plaćenu robu putem transakcijskog računa, uplaćeni iznos će se kupcu vratiti odmah, uz obavijest.

 

DOSTAVA PROIZVODA

Otprema i dostava naručenih artikala kupcu vrši se osobnim preuzimanjem na adresi SUTON PRINT d.o.o., ekspresnom kurirskom službom ili našom dostavom. Ukoliko su proizvodi dostupni na skladištu, roba će biti otpremljena radnim danom u roku od 24 sata nakon primitka narudžbe. O načinu i vremenu otpreme robe kupac će biti obaviješten elektronskim putem. Sve naručene artikle tvrtka SUTON PRINT d.o.o. nastojati će isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

 

TROŠAK DOSTAVE

Troškovi dostave su uvijek transparentno prikazani prilikom korištenja pritnja.baKupac će prije završetka procesa plaćanja uvijek imati jasnu informaciju koliko će koštati dostava. U izražene cijene nije je uračunat PDV.

 

OTKAZ KUPOVINE

Otkaz kupovine prije otpreme robe

Ukoliko kupac otkaže narudžbu prije no što je roba napustila skladište tvrtke SUTON PRINT d.o.o., pri kupovini kreditnim karticama uplaćena sredstva po računima banaka bit će vraćena na račun kupca.

Otkaz kupovine već dostavljene robe

Prema europskom zakonu o zaštiti potrošača kupac ima pravo otkazati kupnju u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe. Kupnju treba otkazati pismenim putem. Vodite računa da se može otkazati samo kupnja proizvoda koji nije otvoren, oštećen ili korišten. Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavatelju na adresu naznačenu na ovoj stranici. Po zaprimanju robe u skladište, kupcu će se vratiti uplaćeni iznos umanjen za trošak dostave proizvoda naznačen na računu.

Ukoliko je razlog povrata neispravan proizvod, takve se reklamacije rješavaju drugačijom, niže navedenom procedurom, te se prava kupca time ne umanjuju.

 

REKLAMACIJA 

Kupac ima pravo u roku 14 (četrnaest) dana od dana dostave kupljenog proizvoda jednostrano raskinuti ugovor o kupnji. U slučaju izvršene kupovine više proizvoda u jednoj narudžbi, reklamacijski rok počinje teći od trenutka kada kupac zaprimi posljednji naručeni proizvod te narudžbe. Rok je prekluzivan i započinje teći od dana kada je kupcu, ili trećoj osobi koju je odredio kupac, a koja nije prijevoznik, proizvod koji čini predmet ugovora predan u posjed.

Kupac isto tako ima pravo na reklamaciju robe unutar jamstvenog perioda, a kojega utvrđuje proizvođač pojedinačno za svaki artikl. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail adresu [email protected] ili ga kupac predaje osoblju u upravi društva; te pisanim putem na adresu SUTON PRINT d.o.o., Varaždinska 2A, 88220 Široki Brijeg

Pri reklamaciji proizvoda, priznati će se samo one reklamacije uz koje je predočen račun, ili istovjetna kopija izvornog računa, i/ili ovjeren jamstveni list kao jedini dokaz kupnje. Slipovi kartica i slične potvrde ne mogu zamijeniti funkciju računa kao kupoprodajnog ugovora. Kupac je dužan čuvati spomenuti račun, ili njegovu istovjetnu kopiju i jamstveni list za cijelo vrijeme trajanja jamstvenog perioda.

 

RJEŠAVANJE SPOROVA

Ukoliko se spor ne može riješiti dogovornim putem za rješavanje sporova nadležan je Općinski Sud u Širokom Brijegu.

 

OGRANIČENA ODGOVORNOST

Tvrtka SUTON PRINT d.o.o. ne može biti odgovorna za eventualno kašnjenje u dostavi, štetu ili gubitak koji bi taj ili neki drugi događaj mogao prouzrokovati, a čiji se nastanak nije mogao predvidjeti ili je van granica kontrole tvrtke SUTON PRINT d.o.o.Time ne gubite pravo na zahtjev da roba bude isporučena i dostavljena u razumnom vremenskom roku ili da u predviđenom roku tražite povrat sredstava ukoliko robu niste primili.

  

NADOPUNE

Zadržavamo pravo promjena web stranica, Izjave o privatnosti i Uvjeta i odnosa bez prethodne obavijesti korisnicima. Revizija ovih Odnosa i uvjeta vrijedi od dana objave na našim web stranicama. Molimo Vas da redovno provjeravate navedene stranice i informirate se o eventualnim promjenama.