Blog | 
Objavljeno: 14.08.2023

Top 7 promotivnih poklona koje možete pokloniti kupcima i poslovnim partnerima

Top 7 promotivnih poklona koje možete pokloniti kupcima i poslovnim partnerima
Promotivni pokloni s otiskom su važan dio svake poslovne priče. Izdvojili smo najpoželjnije promotivne proizvode koje možete pokloniti svojim klijentima, kupcima i poslovnim partnerima

Dobra poslovna komunikacija je ključ svake organizacije i otvara vrata ka ostvarenju poslovnih ciljeva te njeguje postojeće i stvara nove odnose.

Da biste mogli dobro komunicirati sa svojim klijentima i partnerima, potrebno je poznavati njihove želje, „kupiti“ njihovo povjerenje i pokazati zainteresiranost. To se upravo postiže na oko nebitnim, ali u praksi veoma značajnim marketinškim „alatima“ – promotivnim proizvodima odnosno poklonima.

Ako nekom partneru poklonite proizvod koji ima otisnut Vaš logo i dizajn, svaki put pri korištenju podsjećat će ga na Vas i tako će se razviti svijest o Vašem brendu i unaprijediti suradnja.

Izdvojili smo najpopularnije poklone na kojima možete odraditi print i koje možete pokloniti svojim kupcima i poslovnim partnerima te proizvode koje treba sadržavati jedan poklon paket;

1. Notesi i rokovnici

 

notesi-rokovnici-za-ured

Notesi i rokovnici su sigurno najpotrebniji uredski materijal i najkorisniji osobni materijal koji možete nekome pokloniti. S tim nikada neće pogriješiti. Mnoštvo je vrsta i primjera koje možete prilagoditi korisniku pa tako možete prilagoditi boju, veličinu i dodatke. Evo nekoliko zanimljivih vrsta notesa koji mogu biti top pokloni; notesi A5 formata, sada veoma popularni notesi od eko materijala ili rokovnici.

Predlažemo da dizajn i boju notesa i rokovnika prilagodite svom brendu i napravite odabir za žene i muškarce. Izbor boja i vrsta koje imate na našoj stranici može Vam olakšati odabir.

2. USB stickovi

 

Pokloniti USB stick u doba tehnološkog napretka znači sve. Svi koji se bave nekim uredskim poslom znaju da je ovaj poklon uvijek dobrodošao. USB stickovi su postali najbolji izbor za poslovne partnere kod kojih želite ostaviti dobar dojam i želite da Vas se svakodnevno sjete.

USB stikovi su danas dostupni u različitim oblicima i printom. Možete odabrati klasične USB stickove u poklon kutiji, USB stickove lijepog dizajna, USB 2D i 3D stick po narudžbi i dizajnu, a prema Vašim željama. 

Pored USB stickova lijep i praktičan poklon za Vaše poslovne partnere mogu biti i pomoćne baterije odnosno prijenosni punjači za mobitele. Pomoćna baterija za mobilne uređaje omogućuje punjenje mobitela izvan ureda, na putovanjima i korisna je poslovnim ljudima koji su stalno u pokretu. Na nju također pomoću digitalnog tiska možete otisnuti svoj logo.

3. Bluetooth zvučnici

 

Bluetooth-zvucnici

Prijenosni mali zvučnici su još jedno tehnološko praktično rješenje koje će klijenti rado prihvatiti. Sofisticirani dizajn bluetooth zvučnika privući se svakog korisnika i omogućiti mu lijepo iskustvo. Odaberite najprodavanije zvučnike te zvučnike s pozadinskim osvjetljenjem namijenjenim za gravuru logotipa. 

Zvučnici su potreban tehnološki dodatak u uredu i jedan su od najpoželjnijih poslovnih poklona na kojem možete otisnuti vizualni identitet svog brenda.

4. Olovke

 

Naizgled tek obični poklon no ovim poklonom također možete poslati pozitivnu poslovnu poruku. Iako se čini kako poklanjanjem kemijskih olovaka i niste poklonili ništa veliko, one mogu biti odličan dodatak kojim ćete upotpuniti personalizirani poklon.
Ovisno o Vašim željama na olovkama je moguće napraviti zanimljiv print, tisak – s porukom, Vašim geslom, Vašim logom ili mogu biti tiskane tematski za različite prigode poput blagdanskih poklona. 

Možete odabrati klasične plastične olovke ili kvalitetnije metalne olovke te luksuzne pisaće setove.
Kemijske olovke ili pisaći setovi s istaknutim Vašim logom su dobra prilika da ostavite dobar dojam i malim znakom pažnje postignete dobre rezultate. 

5. Šalice

 

salice-s-logom-kao-poklon

Ljudi se raduju sitnicama koje će im uljepšati dan. Šalica iz koje pijete svaki dan može biti baš jedna mala, ali bitna sitnica kojoj se radujete i koju jednostavno zavolite. Ako razmišljate na takav način i znate da klijenti to isto čine, onda poklonite personalizirane šalice neobičnog dizajna (naravno s Vašim logom) i termos i sportske boce

U ponudi su dostupne boce jako lijepog dizajna koje dolaze u prigodnim kutijama koje također mogu biti sa zanimljivim otiskom.

Osim šalica sličnoj kategoriji pripadaju pokloni poput vinskih setova, otvarača koji su veoma lijep i praktičan poslovni poklon koji se izdvaja po luksuznom dizajnu. 

6. Držači za kartice, vizitke i mobilne telefone

 

Nikako ne preskačite ovu kategoriju jer može biti vrlo korisna. U poslovnom svijetu vizit karte odnosno posjetnice su poslovna ID kartica koju blizak klijent želi imati uvijek pri ruci.

Etui za bankovne kartice i etui za vizitke čine također jedan važan element u poslovanju i dobro ih je dodati poklon paketu.

Dostupni su držači za kartice s RFID zaštitom te  moderni držači za kartice i pametne telefone. Držači za mobilne telefone za ured i auto su korisni, a možete ih pokloniti onima koji su strastveni zaljubljenici u moderna tehnološka rješenja. 

7. Torbe

 

poslovne-torbe

Torbe kao poklon spadaju u malo „vrjednije“ poslovne poklone. Ovisno o poslu kojim se partner ili klijent bave, možete odabrati različite vrste torbe za laptop, konferencijske, ruksake s vezicom i ruksake za laptop, eko cekere...

Koji god proizvod odabrali kao promotivni poklon, imajte na umu da svi vole znak pažnje i rado se sjećaju onoga što ste im poklonili.

Uz neki od navedenih poklona u svoju poklon kutiju obavezno stavite i grafički materijal s Vašim logom - kataloge, brošure, stolne mape, bookmarkere itd. A ako trebate pomoć u izboru poklona ili grafičkih tješenja, obratite se nama i rado ćemo Vam pomoći.

 

najbolji-pokloni-s-vasim-logom