Blog | 
Objavljeno: 08.09.2023

Uvod u jesen: Kišobrani za poslovne šetnje

Uvod u jesen: Kišobrani za poslovne šetnje
Jesen stiže, a mi smo već spremni: imamo najbolju ponudu "kišnih"proizvoda. Odaberite kvalitetne kišobrane s logom, poklonite ih poslovnom partneru ili jednostavno uživajte u šetnji po kiši...

Polako ulazimo u jesen. Kiše jesenje, kišobrani, kape, kabanice i ostali proizvodi su opet najtraženiji. Ne želite ništa prepustiti slučaju i čekati da Vas iznenade vremenske prilike? Na vrijeme razmislite o promotivnim kampanjama za jesen i zimu.

Ako idete na poslovni sastanak, želite darivati svoje poslovne partnere ili kupce i radite na promociji svog brenda, odaberite kvalitetne kišobrane i istaknite svoj brend...

Poslovni kišobrani za ozbiljne partnere

 

kisobrani

Konferencije, poslovni sastanci i seminari su prilike da pokažete svojim partnerima zahvalnost zbog ukazanog povjerenja, da pritom ostavite dobar dojam i odradite malu reklamu Vašeg brenda, tvrtke. Zato je sada pravo vrijeme da razmislite o kampanjama za jesen i zimu.

Odaberite kvalitetne kišobrane za ozbiljnije kampanje, koje možete ponuditi i muškarcima i ženama. Kišobrani su idealne veličine na koju „stanu“ sve Vaše kreativne ideje; od loga, slogana ili bilo koje poruke koju želite poslati kupcima.

Crni kišobrani Jenna s automatskim otvaranjem su vrlo elegantni kišobrani s rubom u boji i kvalitetnom ručkom od eva pjene. Na Jenna kišobrane se mogu raditi tehnike tiska: sitotisak i preslikač, a dostupni su s različitim bojama obruba.

Kišobran sličnog dizajna, zakrivljene gumene ručke u crnoj boji s obojenim rubovima je model Black line. Vrlo elegantan dizajn za super poklon poslovnom partneru. 

Sklopivi kišobrani kao praktičan poklon

sklopivi-kisobrani

U kvalitetnije i profinjenije poklone spadaju i sklopivi kišobrani s automatskim otvaranjem i zatvaranjem. Takvi su naši Drizzle kišobrani također veoma zanimljivog dizajna, crni s ručkom u različitim bojama. Dolaze u praktičnoj futroli, navlaci kako bi ih korisnici mogli spremiti u torbu ili kofer.

Novi, moderni i zanimljivi su kišobrani otporni na vjetar. Elegantna ručka s automatskim otvaranjem čini ovaj model veoma zanimljivim, elegantnim i praktičnim. Dostupan je u različitim bojama. Izgled kišobrana možemo poboljšati različitim tehnikama tiska, veza i logom.

Ne manje kvalitetan model je kišobrana s ručnim otvaranjem Campos Plus koji je također dostupan u više boja i s navlakom.

Kompaktni kišobran Maria od poliestera dostupan je u više boja, sklopivi i dolazi u futroli.

Drveni kišobran s bojama jeseni

 

drveni-kisobrani

Crveni, žuti, smeđi, zeleni, ukratko kišobrani s bojama jeseni. Zbog njih volimo jesen i duge šetnje. Ali ne samo zbog boje nego i drvene ručke.

Ako se Vaša tvrtka bavi proizvodnjom ili prodajom hrane, pića, kozmetike i slično i želite da Vaša kampanja bude u skladu s tim, drveni kišobrani su dobar odabir.

Drvo je simbol bliskosti čovjeka s prirodom i zato svim prirodoljupcima dajemo podršku u ovom odabiru. U ponudi imamo kišobrane s ručnim otvaranjem, predivnih boja na koje se također mogu uraditi odgovarajuće tehnike tiska za bolji izgled Vašeg dizajna odnosno loga.

Birajte između drvenih kišobrana s ručnim ili automatskim otvaranjem.

Kabanica za izlete u prirodu

 

kabanica-za-kisu

Odabir kabanice kao promotivnog reklamnog materijala je malo zabavniji dio poslovne kampanje. Ako planirate organizirati izlete u prirodu sa zaposlenicima ili partnerima, ili želite biti sudionik nekog sportskog ili zabavnog događanja, odlučite se na zanimljive kabanice s Vašim logotipom ili zanimljivom porukom.

Planiranje, skijanje, zimski izleti u prirodu su super prilika da osvojite korisnike praktičnim poklonima u obliku zanimljivih kabanica. Otkrijte kabanicu u plastičnoj boci koja dolazi u tri boje i s vezicom koja omogućuje vezivanje za ruksak.