Blog | 
Objavljeno: 06.10.2023

Timska druženja: Najbolji proizvodi za jesensku promociju

Promo-proizvodi-za-jesen -teambuilding
Jesen je pravo vrijeme za team buliding, organizaciju izleta i druženja u prirodi. Za jesenske kampanje izdvojili smo najpopularnije promo proizvode koje možemo personalizirati za Vas

Za poslovni uspjeh kažu da je važno biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Vrijeme jeseni za promociju znači usmjeriti cilj na najaktualnija događanja koja se događaju u ovo doba godine.

Jako puno tvrtki jesen koristi za team building - jačanje i izgradnju svojih kadrova. S tim dolaze druženja i izleti u prirodi i razne sportske aktivnosti i događaji na državnom ili međunarodnom nivou. 

Za ovakve kampanje biramo promo ili gift proizvode koji su povezani tematski. Najčešće su to majice, kape, ruksaci, boce za vodu, razna sportska oprema, proizvodi za piknik...

U nastavku smo izdvojili najpopularnije promo proizvode koje možete iskoristiti za jesensku promociju:

1. Ruksaci za izlete i sportske aktivnosti

ruksak-za-izlete

 

Ruksaci su najčešći promo proizvod za team building i druženja u prirodi. Na ruksake jednostavnog dizajna može se istaknuti Vaš logotip ili željeni dizajn. Možete birati ruksake u više boja. Boje neka budu usklađene prema boji Vašeg loga - tematski ili uvijek možete birati klasične bijele ili crne ruksake i na njih istaknuti Vaš logo.

Trenutno su jako popularne ruksak/torbe s vezicama koje mogu biti i od prirodnijeg, eko pamučnog materijala. Sve više se njeguje ekološka osvještenost i svi proizvodi izrađeni od ekoloških prihvatljivih materijala su češće birani posebno kada se druženja odvijaju u prirodnom okruženju.

Torbe s vezicama su popularne za biciklizam, planinarenje, piknike...

2. Sportske boce za vodu

 

sportske-boce-za-vodu

 

Mijenjamo plastiku za staklo. Na ovim promjenama se radi već dugo vremena, a u posljednje vrijeme se sve više potiče korištenje staklenih boca za tekućinu. 

Sportske boce za vodu ili napitke s futrolom ili bez futrole su obavezan promo proizvod za izletnike u prirodu. Ne možemo zamisliti niti jedan događaj kojemu ovaj proizvod ne bi bio koristan. Voda je osnovna potreba, a boce za vodu su dobra prilika da promoviramo svoj brend ili tvrtku. Boca za vodu je nužan rekvizit za sva outdoor druženja. 

Staklene boce za vodu su dobra reklama i proizvod koji lako možete personalizirati svojim logom. Korisnici će ga koristiti i nakon događanja i rado se sjećati poklona koji su dobili.

Personalizacija odnosno print Vašeg loga se može odraditi na futrolu ili samu bocu. 

3. Termos boce i termos čaše

 

termos-boce

Lijepog i privlačnog dizajna termos boce i termos čaše spadaju u kvalitetnije poklone. Sve više se poklanja pažnja dizajnu i kvalitetni ovog promo proizvoda s više mogućnosti personalizacije. Dostupne su u različitim oblicima, bojama, a neke imaju dijelove napravljene od kvalitetnijeg prirodnog materijala s eko naglaskom.

Jesen i zima su idealna prilika za odabir termos proizvoda za čuvanje topline napitaka - čaja ili kave. Set Durant koji sadrži šalice i termos bocu u prigodnoj torbi je kvalitetan pormo proizvod te može biti odličan poslovni poklon Vašem poslovnom partneru.

4. Majice s Vašim logom

 

Ako planirate organizirati teambuliding ili bilo kakav event, koristite odjeću kao promotivni proizvod. Vaš tim neka obavezno ima odjeću s Vašim dizajnom kako bi Vas najbolje predstavio i kako biste bili prepoznatljivi.

Majice su možda najuočljiviji i najpopularniji promo proizvod koji nosi reklamu Vaše tvrtke ili brenda. 

Sportske majice, hlače, prsluke ili jakne birajte ovisno o vrsti događanja koje planirate. Za jesenske izlete u prirodu možete odabrati majice ili dukserice, za muškarce i žene. 

5. Kačketi i kape

 

Sportske kape, šeširi i kačketi su drugi odjevni predmet koji možete koristiti kao promo materijal za sva outdoor događanja.

Naručite ih u boji Vašeg brenda i uskladite s ostalom odjećom poput majica ili jakni. Kape s Vašim logotipom su dobra reklama kada organizirate događaje za svoje zaposlenike i odličan su gift proizvod za klijente.

 

6. Kišobrani

 

Jesen ne možemo zamisliti bez kišnih dana. Pripremite se na kišno iznenađenje i opskrbite se kišobranima kao promotivnim materijalom. 

Mali sklopivi kišobrani privlačnih boja i dizajna lako stanu u torbu i praktični su za izlete u prirodi. Personalizirajte ih svojim dizajnom: logotipom ili koristite zanimljiv dizajn, sliku ili slogan kojim ćete poslati dobru reklamnu poruku.

7. Ostali materijali za timska druženja

 

timska-druzenja

Ovisno o vrsti jesenske kampanje koju planirate za promociju svoje tvrtke možete koristiti i druge materijale za razna timska druženja. Uključite tehnologiju u ovu promociju; možete pokloniti slušalice ili držače mobitela.

Antibakterisjki program  poput kutijice, privjeska s vlažnim maramicama je prihvaljtiv i zanimljiv promo proizvod, idealan za druženja u prirodi. Ostali sportski promo materijali koje možete odabrati za jesensku promociju su znojnik, deka, naočale, zviždaljke, navlake za sjedala za bicikle itd.