Blog | 
Objavljeno: 23.11.2023

Ski promo proizvodi za zimsku kampanju

Ski promo proizvodi za zimsku kampanju
Sezona skijanja i ski turizma samo što nije počela. Budite primjećeni na najvećem zimskom događaju. Provjerite najpopularnije ski promo proizvode...

Zimski turizam je postao jednako popularan kao i ljetni i ljudi sve više vremena provode na ovakvim odmorima. Tako su smještaj, restorani, zabavni i kulturni zimski sadržaj te posebno sportske aktivnosti postali važan turistički doživljaj, a za njihovu optimalnu ponudu se treba maksimalno potruditi.

Kako bi Vas klijenti prepoznali, kupovali od Vas usluge i proizvode neophodno je na vrijeme krenuti s marketinškim odnosno promotivnim aktivnostima. 

Ski oprema i dodaci opremi, zatim dodaci za slobodno vrijeme za djecu i odrasle mogu biti dobra prilika da Vaš brend izađe iz kutije i da ga pokažete u najboljem svjetlu. 

Ako se bavite prodajom ili iznajmljivanjem ski opreme, imate turističku agenciju koja prodaje aranžmane, imate hotel, restoran ili slično, nemojte propustiti uložiti u promociju svog brenda. 

Zapamtite, kako bi Vas klijent primijetio morate biti vidljivi, drugačiji, moderni, originalni i biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. A sada je pravo vrijeme za zimsku promociju.

U nastavku saznajte koji su to najnužniji materijali koji će Vam potaknuti rast brenda i povećati prodaju u vrijeme zimske sezone...

Ski tiskani materijali: bilboardi, plakati, letci

 

Budite spremni izdvojiti budžet za marketinške aktivnosti za sljedećih nekoliko mjeseci koliko traje ski sezona. Zaboravite na razvijanje svijesti o brendu, rast brenda i prodaje ako ne želite potrošiti ni novčić na reklame, billboarde, zastave, plakate, reklame na vozilima i slično.

Ovi načini su dostupni široj publici i šire veoma dobru poruku da ste ozbiljni i da bi trebali kupovati baš kod Vas. 

Pored izrade gore navedenih materijala za promociju obavezno uključite i letke i brošure te posjetnice. Reklame koje želite koristiti neka budu u duhu ski aktivnosti i neka budu predstavljene tako da bude zanimanje za Vaš brend. Ovo je dobar način za remarketing, da se postojeći klijenti vrate i sljedeće godine.

Ski promo odjevni proizvodi

 

Skijaši i borderi i svi ljubitelji sporta na snijegu su Vaša hodajuća reklama. Oni nose Vašu reklamu, Vaš brend i dobra su prilika da to iskoristite za promociju.

Evo par primjera ski promotivnih proizvoda koji su super za ski aktivnosti. To su odjevni predmeti, tekstil na koje možete otisnuti Vašu reklamu poput jakni, majica, traka za kosu, kapa, bandana i slično.

Višenamjenska bandana koja može poslužiti kao štitnik za vrat i kao kapa je dobar ski promotivni proizvod koji je uočljiv i koji će poslužiti kao odlična promocija Vašeg brenda.

Kapama, kačketima za djecu i odrasle te rukavicama s touch vrhom možete doseći do šire publike i tako reklamirati Vaš brend.

Termos boce i boce za outdoor zimska druženja

 

Druženja uvijek sa sobom nose uživanje u jelu i piću. Za outdoor druženja najčešće se koriste boce za vodu i termos boce i čaše. Zima je pravo vrijeme da ovaj promotivni materijal uključite u svoju kampanju. 

Modernije termos boce jako zanimljivog i privlačnog dizajna, kvalitetne su i duže vremena zadržavaju tekućinu toplom. 

Naša preporuka je i sportska boca Landscape koja je dostupna u više žarkih, sjajnih boja na kojima logo izgleda uočljivo. Ova boca je karakteristična jer ima karabinjer kako bi se mogla zakačiti za torbu ili ski opremu.

Sportska boca za vodu Primavera je također naš favorit koji dolazi u futroli na kojoj može biti Vaš logo. To je kvalitetna staklena boca dostupna u više boja. 

Ski torbe, ruksaci i torbice za mobitele

 

Budući da su u pitanju ski aktivnosti, druženja i izleti u prirodi ovdje tražimo praktičnost. Gdje staviti dokumente, novce, mobitele i svu opremu koje je sve više, a da nam ne bude teret?

Izdvajamo najpopularnije torbe koje mogu poslužiti za spremanje opreme za skijanje ili spremanje drugih osobnih stvari. Ruksak City je praktičan ruksak s vezicama koje se može nositi na ramenu, lagan je i dostupan u više boja. Odličan dodatak s Vašim logom. 

Ruksaci ili sportske torbe su posebno namijenjene za spremanje ski opreme i stvari. Sa zanimljivim dizajnom ski predznaka i Vašim logom mogu biti super promotivni proizvod za zimsku promociju. 

A gdje s mobitelima? Svi volimo uslikati trenutke dok smo na skijama, na snijegu, u društvu ali ne znamo kamo više s mobitelom, a da to bude doista za nas praktično.

U ovu svrhu koristimo torbice za mobitele s touch screen prozorom i zvučnikom. Torbica Wanel namijenjena je nošenju oko struka, a dostupna u crvenoj, crnoj, plavoj i žutoj boji.

Veoma sličan proizvod za mobitele je držač mobitela koji se stavlja na ruku. Izrađen je od softshell-a i eko kože, s reflektirajućim elementima i dostupan u više boja. Odličan proizvod za skijanje koji Vam ne smeta u obavljanju aktivnosti. 

Ski proizvodi za HoReCa promociju

 

Za hotele, restorane i kafiće zimska promocija je od velikog značaja. Osim gore navedenih reklamnih proizvoda dajemo prijedlog za promo proizvode koji se mogu uključiti u promociju ski turizma.

Hotelima će biti zanimljivi proizvodi za kupce koji koriste smještaj poput papuča za goste u bijeloj ili crnoj boji koje se mogu personalizirati.

Drugi proizvod koristan smještajnim jedinicama kojim možete promovirati svoj brend su ručnici te proizvodi za higijensku upotrebu poput sapuna u listićima u obliku privjeska i slično.

Kafići i restorani u svojoj promociji mogu ponuditi keramičke ili termo šalice, zatim otvarače za boce, daske za rezanje, slamke za višekratnu upotrebu ili pribor.

Ostali ski promo proizvodi

 

Zadnju grupu ski promotivnih proizvoda čine razni "zimski" pribor koji može poslužiti kao koristan poklon kupcima i partnerima. 

Auto oprema poput strugalica za led/snijeg je primjer ski reklamnog proizvoda. Dostupan je moderniji model strugalice s rukavicom za lakše rukovanje na koju se može otisnuti Vaš dizajn i logo.

Baterijske lampe za sigurniju noćnu šetnju te magneti u raznim oblicima za pamćenje još jedne ski sezone, su prijedlozi koje možete iskoristiti za zimsku promociju.

 

 

Pripremite se za najveći zimski događaj