Blog | 
Objavljeno: 18.12.2023

Reklamni materijali za organizaciju seminara i konferencija

Reklamni materijali za organizaciju seminara i konferencija
Organizacija seminara, konferencija i business događanja nikada nije bila jednostavnija. Reklamne materijale i promotivne proizvode sada možete naručiti na jednom mjestu. A mi Vam možemo pomoći u personalizaciji. Saznajte više...

Organizacija seminara, konferencija i business događanja nikada nije bila jednostavnija. Osim tvrtki koje pružaju usluge kompletne organizacije, reklamni materijali su sada mnogo dostupniji, a izbor promotivnog asortimana nikad veći.

Kako bismo Vam olakšali sam proces organizacije, napravili smo okvirni popis najnužnijih reklamnih materijala te trenutno popularne gift proizvode koje možete također personalizirati i tako osnažiti promociju Vašeg brenda.

Reklame za seminare i konferencije

 

Kada planirate organizirati neki seminar, pobrinite se za reklamne panoe, press wall, plakate, roll up, letke i brošure s osnovnim uslugama i temom seminara ili konferencije. 

Reklamni materijali poput panoa i plakata su dobra marketinška kampanja kojom ćete glasno reći da ste ozbiljni, da ste tom seminaru i konferenciji pristupili ozbiljno i da svojim korisnicima želite pružiti potpunu dostupnost informacija. 

Reklami letci su dobar podsjetnik nakon događanja, koji će poslužiti za "ponijeti kući" odnosno na posao i omogućiti klijentu da sutra ponovi gradivo koje (ni)je poslušao na predavanju.

Roll up je neophodna ulazna reklama kojom se označava najava mjesta događanja i upućuje na održavanje tog, za tvrtke važnog događaja. Roll up sa svojim logom, ili zanimljivim dizajnom koji govori o temi o kojoj ćete govoriti, postavite na vidno mjesto dostupno svima. Plakatima i roll up-om "podižemo" događaj i jačamo vizualni identitet samog događaja.

Konferencijske torbe i torbe za seminare

 

Konferencijske-i-seminar-torbe

A gdje staviti sve materijale koji se dobiju na seminarima i koji služe kao neophodan materijal na konferencijama?! U konferencijske torbe i torbe za seminare. 

Torbe za konferencije i seminare su promotivni i neophodan materijal koji osim što služe za promociju kao poklon poslovnim partnerima i klijentima, torbe su korisne i organizatorima seminara. 

Naša top torba za spremanje dokumenata je Documento torba koju možemo personalizirati s jedne ili obje strane. Torbama možemo dodati dizajn poput loga ili tematski dizajn koji daje informacije o događaju koji se organizira.

Konferencijskim torbama možemo dodati i laptop torbe koje koriste menadžeri i organizatori konferencija i seminara. Laptop torbe su nešto skuplji, ali veoma vrijedan promo materijal.

Reklamne majice, kape i kačketi

 

Oduvijek rado korišten promo materijal, ovu tekstilnu kategoriju promo proizvoda koriste gotovi svi pri organizaciji različitih bussines događanja. 

Majice s logom su dobro rješenje jer su dostupne u unisex veličinama te u različitim bojama. Boje se mogu uskladiti s bojama brenda ili se može primijeniti zakon suprotnog - boja majica i loga kao efektan vizualni materijal. 

Kape i kačketi su idealan materijal ne samo za sportska događanja, nego i za teambuilding događaje, a često se koriste za promociju pri organizaciji važne konferencije ili seminara.

Notesi i blokovi za pisanje na seminarima

 

Notesi-za-seminare-i-konferencije

Kako bi izgledao neki seminar kada korisnici istog ne bi imali gdje zapisati važne informacije?! Vjerojatno bi informacije koje su čuli polovično zapamtili i ne bi bili u mogućnosti imati obnovu informacija. 

Ako organizirate događaj edukativnog sadržaja notesi i blokovi za pisanje neka budu na popisu neophodnih stvari za događaj.

Možete pokloniti notese formata A5 ili džepne notese za lako spremanje i jednostavnije rukovanje. Notese personalizirajte svojim logom ili dizajnom s kratkim informacijama kao podsjetnik događaju koji organizirate.

Akreditacije za korisnike konferencija i seminara

 

Na popisu proizvoda za organizaciju konferencija i seminara nalaze se i akreditacije s logom tvrtke/brenda i imenom sudionika događaja. 

Akreditacije su jeftin materijal nužan u organizaciji business događanja. Prije svega, neophodan je organizatorima, predavačima jer je to ID kartica svake osobe i sudionika na događaju te osobna iskaznica Vašeg brenda odnosno tvrtke. 

Eko promo proizvodi za organizaciju seminara

pamucni-cekeri

Jednu veoma zanimljivu i trenutno jako popularnu skupinu čine eko promotivni proizvodi. Trenutno je sve s predznakom "eko" i sve što ima za cilj ekološku osviještenost prihvaćeno, a konferencije i seminari te ostala business događanja su idealna lokacija za promociju takvih proizvoda.

Krenimo onda s eko ponudom koju preporučujemo po osnovu naših dosadašnjih iskustava te shodno tome predlažemo sljedeće iz eko gift asortimana.

Eko cekeri su definitivno najpopularniji proizvod u zadnjih par godina te ga sve više tvrtki koristi u promociji svog brenda, i neovisno o organizaciji seminara i konferencija. Ipak ovi događaju su dobra prilika da odaberete eko pamučne torbe koje mogu biti veoma efikasan materijal s upadljivim logom odnosno dizajnom.

Pored cekera, sve više se koristi eko pisaći pribor, poput kemijskih ili grafitnih olovaka, zatim notesa od bambusa, pluta i ostalih eko materijala.

Ostali promo materijali za konferencije i seminare

 

Ako još uvijek niste pronašli ideju što koristiti kao promo materijal za organizaciju seminara i konferencija dajemo još nekoliko prijedloga koji se najčešće naručuju.

Za zimsku promociju mogu poslužiti kišobrani. Veoma su koristan i upečatljiv promo materijal koji možete pokloniti sudionicima. Kišobrane personalizirajte s upadljivim logom i dizajnom s temom seminara i konferencijskog događaja.

Iz skupine tehnologija najčešće birani promo materijali su držači za mobitele, sublimacijske podloge za miš, power bankovi odnosno prijenosne baterije, punjači, slušalice i slično.